Mat på Kajkanten

I Kajkantens nyrenoverade restaurang och bar njuter du av en vällagad á la carte meny och fantastisk utsikt över fjärden. En kombination som ger mersmak, helt enkelt. Med plats för 75 matgäster inne i restaurangen och lika många till på vår fina uteservering så finns det alltid plats för avkopplande stunder i goda vänners lag. Vi har fullständiga rättigehter för alkoholförsäljning.

 

Har du vägarna förbi oss nu i sommar?  Pricka gärna in en av våra grillbufféer som vi serverar varje onsdag fram till mitten av augusti. Vi fortsätter så länge det är sommarfeeling.

Råvarorna hämtar vi allra helst lokalt. Passa på att smaka vår stekta strömming som fångats i vattnen utanför restaurangen. Serveras under sommarhalvåret

Catering

Stora som små sällskap, bröllop, fester, begravningar, kickoff & företagsevenemang.Kajkanten restaurang B&B erbjuder catering i hela Örnsköldsvik 7 dagar i veckan.

Catering med fräscha råvaror som passar alla smaker. Vi skräddarsyr cateringen anpassad efter dina behov.

 

Ring gärna och boka bord på 0660 - 22 33 44 eller skicka en bokningsförfrågan till info@kajkanten19.se Ange datum, tidpunkt & antalet

Öppettider: Fre 15:00 - 22:00, Lör 16:00 - 22:00, Sön 16:00 - 20:00

 

Välkommen!

 

Läs vår meny här (klicka på meny så kommer den upp)